zaterdag 15 januari 2011

Risky Devil still alive?


Ik denk dat de meesten van jullie vrij bekend zijn met Risky Devil. Dit is een straat drift club in de regio van Chicago in Amerika. Ze hebben veel furore gemaakt op het internet met hun filmpjes en dergelijken. Toch was er een hoop speculatie rond de club de laatste tijd.



Een van de laatste posts rondom de Riksy Devil blog quotte het volgende: "2009 was pretty cool. Blogs died in 2010. Spirit lives forever" Dit was begin van een hoop speculatie rondom Risky Devil. Zouden ze uit elkaar zijn? Zouden ze ruzie gekregen hebben. Sommige kwamen met theorieen dat iedereen van Risky Devil opgepakt zouden zijn, terwijl weer andere het idee hadden dat ze juist gestopt waren om te voorkomen dat ze opgepakt zouden worden. Niemand wist het zeker dus de speculaties werden groter en groter.

Er is echter weer een nieuwe post op de Risky Devil blog. Eentje die nog meer vraagtekens dan er al waren. Het was namelijk de volgende afbeelding:


Wat zou het betekenen? Zijn de Risky Devils allemaal hun autos aan het slopen? En weer laaiden de internet discussies hoog op met allemaal wilde theorieen. Een van onze leden kwam echter vandaag per toeval op de volgende site: http://junkhousechicago.blogspot.com/ Als je kijkt op de enige post die er momenteel op staat zie je dat deze door Risky Devil gemaakt is. Hoewel het nog steeds onduidelijk is wat er aan de hand is zullen we het antwoord waarschijnlijk binnenkort op deze blog vinden!