maandag 15 november 2010

Cat and mouse oefeningen


Gisteravond hebben wat leden van de lagere klasse autos sommige timeattacks geoefend in cat and mouse opstelling. Op zich is dit niet zo apart, want dergelijke oefeningen komen vrijwel dagelijks voor. Deze keer hebben de rijders een camera meegenomen en gemonteerd in de auto. Dit heeft geresulteerd in wat leuke fotos.




Hoewel de camera gemonteerd was op een statief binnen de auto en er een relatief korte sluitertijd gebruikt was zijn sommige beelden toch vrij vervormd. Hoge snelheid en een niet perfect gladde weg zullen hier de grootste boosdoeners van zijn. De rijders hebben gezegd dat de volgende keer meer verlichting, nog kortere sluitertijd en een direct aan de auto gemonteerde camera voor betere beelden zullen zorgen. Ook zijn de rijders met de snellere autos ook enthausiast over het idee om hun runs op de gevoelige plaat vast te leggen. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen.

Heb jij ook een route die de moeite waard is voor Low Profile? Mail dit dan naar low_profile@hotmail.nl. Wie weet staat jouw persoonlijke track binnenkort ook op de blog!

Click to read in english