vrijdag 12 november 2010

Initial D is terug!


Na een tijd van afwezigheid is Initial D eindelijk terug om te lezen! Wegens wat problemen bij de oude site (onemanga.com) is het lang vrij moelijk geweest om de Manga te lezen. Nu is er een andere site die de Manga heeft geupload.


Het heeft dus een tijd gekost om een goede site te vinden die niet lang erover deed om de paginas te laden en niet heel de tijd uit de lucht ging, maar we hebben er een gevonden:

http://eatmanga.com/Manga-Scan/Initial-D

Voor degenen die Initial D niet kennen;

Initial D gaat over Takumi Fujiwara, een 18 jaar oude jongen die zijn vader snachts helpt met het brengen van tofu naar een hotel op de Akina berg. Sinds hij al vanaf zijn 13e rijd met zijn vaders Toyota sprinter trueno GT-APEX heeft hij onderhand flink wat rijervaring met touge racing. In het begin heeft Takumi helemaal geen interesse in al het auto gebeuren, maar na mate hij dieper in de japanse straatrace wereld komt krijgt hij er steeds meer interesse in.

De manga is het orgineel waar de spellen, serie en film vanaf ontwikkeld zijn. Het is interresant de manga te lezen aangezien het al snel duidelijk is dat deze serie gemaakt is door mensen die verstand hebben van autos. Iets wat je niet kan zeggen van de film en de serie. Ook is het plot veel dieper dan dat van de serie.

Initial D heeft overal ter wereld een verandering in de autocultuur gebracht. Zodra je eenmaal begonnen bent met lezen zal duidelijk worden waarom.

click to read in english