maandag 15 november 2010

Trackcheck: Tholen



Buiten de normale tracks van Low Profile gaan de leden van tijd tot tijd eens buiten hun territorium. Dit maal was Tholen aan de buurt. De route was getipt door eeen groep motorrijders die vertelden dat vrijwel elke motorrijder deze route eens gereden heeft. Reden genoeg dus om het eens te gaan bekijken.

Het eerste wat opvalt is de grote hoeveelheden flitspalen op de route. Dit vereist veel oplettendheid. De weg is echter niet zeer ingewikkeld dus dat scheelt. De eerste 10 km zijn vrij makkelijk, maar vooral in het westen zijn er veel leuke bochten te vinden.


Nog een belangrijk punt is dat er een hoop verkeer is op de weg. Laat je echter niet van de wijs de wijs brengen hierdoor, want de wegen zijn breed zat. Fietsen en dergelijken hebben aparte banen dus dat hoeft ook geen aandacht nodig. Let echter wel op de kruisingen en overgangen die veel voorkomen, want deze zijn soms slecht verlicht.



De bochten in het westen zijn gebouwd op verhogingen en dit geeft een leuke aanvulling op de route. Het uiteindelijke oordeel is dat de track Low Profile approved is en dus heeft deze route ook het keurmerk gekregen.


De route is te vinden op de volgende locatie: