woensdag 30 maart 2011

Bewegend behang

Hoewel we druk bezig zijn met de nieuwe website zullen we de blog niet helemaal in de steek laten. Zo hebben we hier nog een tip voor een race film genaamd drift:GTR

Drift:GTR is een typische B film. De camerabeelden zijn matig, de special effects zijn matig, het verhaal is matig. Voor zover er een verhaal in zit ten minste. Het grootste deel van de film zijn namelijk races over de japanse bergpassen. En hoewel er duidelijk motorgeluid overheen is geplakt en sommige beelden versneld zijn, houd je ongeveer een half uur aan leuk beeldmateriaal over van autos die door japan driften. En die autos zien er nog niet eens zo slecht uit.

Drift:GTR is dus een film die je niet kijkt omdat het spannend is of  mooie special effects heeft oid. Deze film zet je gewoon  lekker op als je thuis met je vrienden op de bank zit en je zin hebt om gewoon dom een film te gaan kijken of omdat je bang bent dat je beeldscherm inbrand als het lang genoeg geen bewegende beelden heeft gezien. Een aanrader voor deze gelegenheden.

click to read in english