zondag 5 juni 2011

Waar kun je de goedkoopste autobanden vinden?

Drifters zullen doorgaans het meeste van hun budget opmaken aan autobanden. Geld besparen daarop is altijd mooi meegenomen, dus daarom hebben we in het kort samengevoegd waar je het beste goedkope banden vandaan kan halen

1: Marktplaats/ebay
Wat maakt het uit als je banden al gebruikt zijn? Stel de banden die je koopt hebben nog twee derde profiel, maar kosten een derde van de nieuwprijs? Heb jij weer wat wat je in je zak kan stoppen. Ook hebben ze soms nieuwe oudere banden of een model dat uit de productie gaat. Als je het toch oprookt maakt het allemaal niet uit waar het vandaan komt. Voordeel van marktplaats en ebay is dat je kan zoeken naar banden in de buurt, zodat je niet al te veel geld kwijt bent aan benzine.

2: google
Google is je vriend. Waarom zoek je niet op google "gebruikte autobanden" en je woonplaats. Groothandels in tweedehands autobanden nog niet eens zo zeldzaam en de kans is best groot dat je daar nog een goede set kan vinden

3: autosloop
Als mensen drift banden willen kopen denken ze meestal niet aan de sloop. Dat is jammer, want ga er maar niet vanuit dat elke auto die naar de sloop gaat versleten banden hebben. Enige nadeel van de sloop is wel dat ze soms niet de banden los willen verkopen, maar dit is puur afhankelijk van het bedrijf. De een heeft een betere service dan de andere.

4: autobandenmarkt.nl
Heb je een iets groter budget kun je altijd kijken bij autobandenmarkt. Je kan hier sorteren op maat die je nodig hebt om zo de goedkoopste banden eruit te zoeken. Montage is ook mogelijk bij een van hun partners.

5: Duitsland
Woon je in de buurt van Duitsland? Helemaal top, de duitse regels zijn namelijk strenger dan die in Nederland. Dit betekent dat de banden eerder afgeschreven worden en daardoor voor een heel laag prijsje te koop zijn. Daar kan jij je voordeel weer mee op doen.

Click to read in english